AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi kesmek

Kahve falında hindi kesmek

Kahve falında hindi kesmek büyük rahatlık yaşanacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hindi kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da projeyi tamamlamak için üzerinde çalıştığınız veya tecrübe ettiğiniz şeyleri yararlı hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında hindi eti kesmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında hindi kesmek huzura ve rahata kavuşacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara hindi görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına alamet eder.

Kahve falında hindistanı görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz hindi görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında hindi yumurtası görmek toplum için faydalı işler yapacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli hindi görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir