AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi dövmek

Kahve falında hindi dövmek

Kahve falında hindi dövmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ailesinin de büyük olacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, ayrılanların birleşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet eder.

Kahve falında hindi dövmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yararlarına odaklanmaktan başka yapmanız gereken işler var.

Kahve falında hindi dövmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında hindi palazı görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında hindistan cevizi ağacı görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan hindistan cevizi toplamak kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hindistan cevizi toplamak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli hindi görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, karın artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş hindi görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi almak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir