AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi et görmek

Kahve falında hindi et görmek

Kahve falında hindi et görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında hindi et gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Kahve falında pişmiş hindi eti yemek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında hindi et görmek rakiplerine karşı fark atacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ hindi eti görmek malının ve aşının da çoğalacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindi eti kesmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hindi eti görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında hindi eti yemek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hindi eti almak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında hindi yem vermek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir