AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, içine fesat düşeceğine yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, her anlamda şifa bulmaya rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir