AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç durmadan ağlamak

Kahve falında hiç durmadan ağlamak

Kahve falında hiç durmadan ağlamak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç durmadan ağlamak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan yaklaşımlar, sorumluluklarınız göz önüne alındığında, sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında hiçkiriklarla ağlamak daha fazla gelir elde edeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında hiç durmadan ağlamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın ölmüş birini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında hiç görmediğin birine sarılmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, maddi yükünün artacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birine aşık olmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında hiç durmadan su içmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir