AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç görmediğin birine sarılmak

Kahve falında hiç görmediğin birine sarılmak

Kahve falında hiç görmediğin birine sarılmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hiç görmediğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler nedeniyle bir fırsat kaçırabilir veya yanlış hamleler yapabilirsiniz.

Kahve falında hiç görmediğin birine sarılmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, kötü yola sapmayacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak zor bir döneme girileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak zorlukları atlatacağına, hasadının tarlasında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç konuşmadığın birini görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın birini öpmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç görmediği birine aşık olmak eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kısmet alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkek görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir