AnaSayfa / Genel / Kahve falında hiç tanımadığın birini görmek

Kahve falında hiç tanımadığın birini görmek

Kahve falında hiç tanımadığın birini görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın birini gördüyseniz:

  • İş hayatınızla özel yaşamınız arasında dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet eder.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle konuşmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığı bir erkek görmek işinden evine gidip geleceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hiç tanımadığın ölmüş birini görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hiç tanımadığı biriyle evlenmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kazançlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında hiç tanımadığın erkek görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir