AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesi ağlarken görmek

Kahve falında herkesi ağlarken görmek

Kahve falında herkesi ağlarken görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesi ağlarken gördüyseniz:

  • Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında herkesi ağlarken görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında herkesin birbirini öldürdüğünü görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında herkesin oynadığını görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığı herkesi görmek her isteklerinin yerine geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında herkesin içinde yıkanmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdık herkesi görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında herkesi hamile görmek eşine değerli hediyeler alacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında herkesle vedalaşmak kasasının ağırlaşacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir