AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesi hasta görmek

Kahve falında herkesi hasta görmek

Kahve falında herkesi hasta görmek önemli kararlar alınacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herkesi hasta gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Kahve falında herkesi hasta görmek servet sahibi olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine işarettir.

Kahve falında herkesin hasta olduğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Kahve falında herkesin içinde kaka yaptığını görmek ekmek ve dünya malı alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesin öldüğünü görmek zevki sefa içinde olacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine işarettir.

Kahve falında herkesi üzgün görmek şansının ve bahtının döneceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdık herkesi görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında herkesin içinde çiş yapmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında herkes tarafından dışlanmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir