AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesi öpmek

Kahve falında herkesi öpmek

Kahve falında herkesi öpmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, borçlarının kapacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, evlatlarının hayrını göreceğine inanılır.

Kahve falında herkesi öpmek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerin yeniden yapılandırılması gerekiyor.

Kahve falında herkesi öpmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında herkesin elini öpmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesin önünde tuvalet yapmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında herkesin gelinlik giydiğini görmek gerçek mutluluğu tadacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında herkesin ağladığını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında herkes tarafından dışlanmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herkese küsmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına delalettir.

Kahve falında herkese selam vermek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir