AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesle küsmek

Kahve falında herkesle küsmek

Kahve falında herkesle küsmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hayatın kolaylaşacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında herkesle küsmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya kurallarınız konusunda esnek olmanız belli başlı anlaşmaların kurtarılmasını ya da geliştirilmesini sağlayabilir.

Kahve falında herkesle küsmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herkese küsmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde kaka yaptığını görmek malının artmasına, bereketlenmesine, sorunlarını çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesin siyah giydiğini görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında herkesi dövmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında herkese kızmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, zorlukları aşacağına alamet eder.

Kahve falında herkesin önünde banyo yapmak çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına işaret eder.

Kahve falında herkesin bana güldüğünü görmek durulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir