AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesin namaz kıldığını görmek

Kahve falında herkesin namaz kıldığını görmek

Kahve falında herkesin namaz kıldığını görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında herkesin namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Kahve falında herkesin namaz kıldığını görmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında herkesi öldürdüğünü görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında herkesle tokalaşmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, saygın ve ünlü biri olacağına delalettir.

Kahve falında herkesin içinde çiş yapmak projenin gerçekleştirileceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında herkesle vedalaşmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında herkese kızmak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Kahve falında herkesin içinde tuvaletini yapmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında herkesin ortasında yıkanmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir