AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesin içinde tuvaletini yapmak

Kahve falında herkesin içinde tuvaletini yapmak

Kahve falında herkesin içinde tuvaletini yapmak tüm dileklerinin gerçek olacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, hayatın tadına varacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler veya ortaya çıkan olaylar geçmiş uzantılı olabilir.

Kahve falında herkesin içinde tuvaletini yapmak eşlerin ayrılacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında herkesin içinde tuvalet yapmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, buna rağmen kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesin önünde tuvalet yapmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesin önünde tuvaletini yapmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında herkesin içinde kaka yapmak kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine inanılır.

Kahve falında herkesin içinde çiş yapmak uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında herkesin içinde büyük abdest yapmak manevi olarak çok yıpranılacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde banyo yapmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir