AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesi öldürdüğünü görmek

Kahve falında herkesi öldürdüğünü görmek

Kahve falında herkesi öldürdüğünü görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında herkesi öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler tavsiyelerinize her zamankinden fazla değer verebilirler.

Kahve falında herkesi öldürmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesin birbirini öldürdüğünü görmek ortaklı işlere girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında herkesi öldürdüğünü görmek yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında herkesin öldüğünü görmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ailedeki herkesin öldüğünü görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında herkesi öpmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında herkesin içinde büyük abdest yapmak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında herkesin hasta olduğunu görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, işinde profesyonel kimse olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir