AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerin toz olduğunu görmek

Kahve falında her yerin toz olduğunu görmek

Kahve falında her yerin toz olduğunu görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında her yerin toz olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı hareketleriniz size ait olmayan sorumlulukları üstlenmenize neden olabilir ya da otorite rolüne soyunmanız nedeniyle bazı alanlarda önünüze engeller çıkartmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında her yerin toz olduğunu görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, şeref ve rütbeye işaret eder.

Kahve falında her yeri deniz görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında her yeri buz görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerin yerle bir olduğunu görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yere kaka yapmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir