AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerin yerle bir olduğunu görmek

Kahve falında her yerin yerle bir olduğunu görmek

Kahve falında her yerin yerle bir olduğunu görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında her yerin yerle bir olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında her yeri çamur görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yeri su bastığını görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında her yerin kar olduğunu görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine inanılır.

Kahve falında her yerin karardığını görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında her yerin kan olduğunu görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yeri kar görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir