AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri deniz görmek

Kahve falında her yeri deniz görmek

Kahve falında her yeri deniz görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında her yeri deniz gördüyseniz:

  • Size ne yapmanız gerektiğini söyleyen kişiler can sıkabilir.

Kahve falında her yerin deniz olduğunu görmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yeri deniz görmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri karlı görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında her yerini kıllı görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında her yerin yandığını görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında her yeri siyah görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalettir.

Kahve falında her yer bembeyaz kar görmek karşısına iyi insanların çıkacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek eşlerin boşanacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir