AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri mavi görmek

Kahve falında her yeri mavi görmek

Kahve falında her yeri mavi görmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında her yeri mavi gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden beklentilerinizi maddi konular üzerine oturtmamanızda fayda var.

Kahve falında her yeri mavi görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında herşeyi mavi görmek heveslerin söneceğine, gerekirse özür dileneceğine delalettir.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işarettir.

Kahve falında her yere kaka yapmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri karlı görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerin sallandığını görmek onların kıymetini bileceğine, cesaretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerin karla kaplı olduğunu görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında her yeri kar görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir