AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri karanlık görmek

Kahve falında her yeri karanlık görmek

Kahve falında her yeri karanlık görmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, kazancının günden güne düşeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri karanlık gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek büyük atılımların yapılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet eder.

Kahve falında her yeri karanlık görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında her tarafı karanlık görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret eder.

Kahve falında her yeri yeşil görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında her yeri beyaz kar görmek yeni işler alacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek işlerinin düşeceğine, patron koltuğuna geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında her yeri dağıtmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir