AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerini morarmış görmek

Kahve falında her yerini morarmış görmek

Kahve falında her yerini morarmış görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine yorulur.

Kahve falında her yerini morarmış gördüyseniz:

  • Belli zevkleriniz için gereksiz harcamalar yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında her yerini morarmış görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek hastalıklarının son bulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına inanılır.

Kahve falında her yeri dağıtmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında her yer kar görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında her yere kar yağmış görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her yerini sivilceli görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında her yerin buz olduğunu görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir