AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri sarı görmek

Kahve falında her yeri sarı görmek

Kahve falında her yeri sarı görmek ticaretin önünün açılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine delalet eder.

Kahve falında her yeri sarı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz istikrar kazanarak ciddi noktalara gelebilir.

Kahve falında her yeri sarı görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her yerin su bastığını görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her yer kar görmek duygularının karşılık göreceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yeri yeşil görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek işlerinde büyük başarılar kazanacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yerinin kanadığını görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret eder.

Kahve falında her yeri karlı görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında her yerinin yara olduğunu görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir