AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri yeşil görmek

Kahve falında her yeri yeşil görmek

Kahve falında her yeri yeşil görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Kahve falında her yeri yeşil gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında her yerin yeşil olduğunu görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında her yeri yeşil görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, şansın döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin karanlık olduğunu görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, başarıların artacağına inanılır.

Kahve falında her yerin yerle bir olduğunu görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında her yerin karla kaplı olduğunu görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında her yeri çamur görmek karın artacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında her yeri bembeyaz kar görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında her yeri beyaz kar görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir