AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri karlı görmek

Kahve falında her yeri karlı görmek

Kahve falında her yeri karlı görmek isabetli adımlar atılacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri karlı gördüyseniz:

  • Sabırlı olun, doğru zaman geldiğinde hamlenizi yapabileceksiniz.

Kahve falında her yeri beyaz kar görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yerin karla kaplı olduğunu görmek mutluluğunun daim olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında her yere kar yağmış görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında her yeri karlı görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yere kar yağdığını görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında her yeri kar görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında her yeri bembeyaz kar görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına delalet eder.

Kahve falında her yerin kar olduğunu görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir