AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yeri gri görmek

Kahve falında her yeri gri görmek

Kahve falında her yeri gri görmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, gönül sızılarının dineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında her yeri gri gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki etkiler hem iyi, hem kötü sayılabilecek niteliktedirler.

Kahve falında her yeri gri görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına delalet eder.

Kahve falında herşeyi gri görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine işarettir.

Kahve falında her yeri sarı görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında her yerin karla kaplı görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında her yere sıçmak ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında her yerin deniz olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında her yerini morarmış görmek esenleyeceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında her yerin toz olduğunu görmek gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir