AnaSayfa / Genel / Kahve falında her yerin deniz olduğunu görmek

Kahve falında her yerin deniz olduğunu görmek

Kahve falında her yerin deniz olduğunu görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine delalet eder.

Kahve falında her yerin deniz olduğunu gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya genel anlamda toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda hızla ilerlemeye başlıyorsunuz.

Kahve falında her yeri deniz görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında her yerin deniz olduğunu görmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında her yeri bembeyaz görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri bembeyaz kar görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri sarı görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında her yerini yara görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında her yerin sallandığını görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, çok mutlu edeceğine alamet eder.

Kahve falında her yerin buz tuttuğunu görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir