AnaSayfa / Genel / Kahve falında her tarafta kar görmek

Kahve falında her tarafta kar görmek

Kahve falında her tarafta kar görmek gönül sızılarının dineceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, gelişim içine girileceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında her tarafta kar gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında her tarafı kar görmek düşmanlıkların biteceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her tarafta kar görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında her tarafın kar olduğunu görmek iş hayatında zarar edileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her tarafı karlı görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında her taraf kar görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında her tarafın karla kapalı olduğunu görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işarettir.

Kahve falında her tarafı yeşil görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, büyük borçlara girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında her tarafın deniz olduğunu görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir