AnaSayfa / Genel / Kahve falında hendekten geçmek

Kahve falında hendekten geçmek

Kahve falında hendekten geçmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kesesinin dolacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hendekten geçmek gördüyseniz:

  • Belli bir bütçeye bağlı kalarak kişisel gelişiminizi ilgilendiren adımlara atmanız mümkün olabilir.

Kahve falında hendekten geçmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hendek açmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hendek kazmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hendekten atlamak fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hendek görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında deveye hendek atlatmak yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hendeğe düşmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında köprüyü yürüyerek geçmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir