AnaSayfa / Genel / Kahve falında hendek kazmak

Kahve falında hendek kazmak

Kahve falında hendek kazmak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, çok güzel günler geçireceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, zaaflarına kapılacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hendek kazmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Kahve falında hendek kazmak boş kuruntularla uğraşacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hendekten geçmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hendeğe düşmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında hendekten atlamak huzur ve saadet bulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında deveye hendek atlatmak fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hendek görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hendek açmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında eşinin mezarını kazmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir