AnaSayfa / Genel / Kahve falında hendekten atlamak

Kahve falında hendekten atlamak

Kahve falında hendekten atlamak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında hendekten atlamak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında hendekten atlamak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, zorlukların giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında hendek kazmak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına delalet eder.

Kahve falında hendek görmek zararların üst üste geleceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında hendek açmak büyük problemler yaşanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında hendekten geçmek zengin bir hayat sürüleceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hendeğe düşmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına delalet eder.

Kahve falında deveye hendek atlatmak kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalettir.

Kahve falında akan suyun üzerinden atlamak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir