AnaSayfa / Genel / Kahve falında hendeğe düşmek

Kahve falında hendeğe düşmek

Kahve falında hendeğe düşmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, gönül gözünün açılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hendeğe düşmek gördüyseniz:

  • Duygularınız başta olmak üzere birçok konuyu ele almanız gerekecek.

Kahve falında hendeğe düşmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında deveye hendek atlatmak makamını kaybedeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulur.

Kahve falında hendek açmak anlaşmazlıklara düşeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hendekten atlamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işaret eder.

Kahve falında hendek görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hendek kazmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına yorulur.

Kahve falında hendekten geçmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okyanusa düşmek mutluluğunun artacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir