AnaSayfa / Genel / Kahve falında hendek açmak

Kahve falında hendek açmak

Kahve falında hendek açmak asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında hendek açmak gördüyseniz:

  • Sizi farklı yöne çekmek isteyen kişiler olsa da kendi yolunuzdan şaşmamalısınız.

Kahve falında hendek açmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında hendekten geçmek statü atlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hendek görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hendeğe düşmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında deveye hendek atlatmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hendekten atlamak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kazançsız işler peşinde olmaya işaret eder.

Kahve falında hendek kazmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında duvak açmak rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir