AnaSayfa / Genel / Kahve falında okyanusa düşmek

Kahve falında okyanusa düşmek

Kahve falında okyanusa düşmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında okyanusa düşmek gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla konuyla ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında okyanusa düşmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında okyanus düşmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına rivayet eder.

Kahve falında okyanus yüzmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, alım zorluğu yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında okyanustan su içmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalet eder.

Kahve falında gemi ve okyanus görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buz tutmuş okyanus görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında okyanus ve gemi görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında okyanusun ortasında olmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, duygularının karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir