AnaSayfa / Genel / Kahve falında hemşerisini görmek

Kahve falında hemşerisini görmek

Kahve falında hemşerisini görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında hemşerisini gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bir şeyler yapmasını veya işlerinizi halletmesini beklemeyin.

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulur.

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hem siyah hem beyaz görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, dertlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hemşeri görmek sorunların gittikçe artacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hem kedi hem köpek görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulur.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet eder.

Kahve falında hemşerisini görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir