AnaSayfa / Genel / Kahve falında hem kedi hem köpek görmek

Kahve falında hem kedi hem köpek görmek

Kahve falında hem kedi hem köpek görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında hem kedi hem köpek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazalara açıksınız.

Kahve falında hem kedi hem köpek görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hemşerisini görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında hemşeri görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Kahve falında hem siyah hem beyaz görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir