AnaSayfa / Genel / Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek gördüyseniz:

  • Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek çalışıyorsa terfi alacağına, kederlerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hem kedi hem köpek görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hemşerisini görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına işaret eder.

Kahve falında hemşeri görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine işarettir.

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, çalıştığı yerde amir olacağına delalettir.

Kahve falında hem siyah hem beyaz görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek en yüksek makamlara oturacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret eder.

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir