AnaSayfa / Genel / Kahve falında hem gülüp hem ağlamak

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına işarettir.

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hem siyah hem beyaz görmek müjdeli haberler alınacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hemşeri görmek fal sahibinin yalnızlaşacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hem kedi hem köpek görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında hemşerisini görmek işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına inanılır.

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir