AnaSayfa / Genel / Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, hem yıpranacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hareketlerine veya yapmak istedikleri şeylere müdahale şansınız olmayabilir.

Kahve falında hem sevinmek hem üzülmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, yeni bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında hem cenaze hem düğün görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında hem gülüp hem ağlamak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine inanılır.

Kahve falında hemşerisini görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hem kedi hem köpek görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında hem ağlayıp hem gülmek kazancının azalmayacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında hemşeri görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında hem siyah hem beyaz görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir