AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikopterin ateş ettiğini görmek

Kahve falında helikopterin ateş ettiğini görmek

Kahve falında helikopterin ateş ettiğini görmek çalışmalarının beğenileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, harcama gücünün artacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında helikopterin ateş ettiğini gördüyseniz:

  • Kendi teşebbüslerinizle başarı kazanabilirsiniz.

Kahve falında helikopterin ateş ettiğini görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ateş edildiğini görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateş edilmesini görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine ateş edildiğini görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ateş ettiğini görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine ateş edildiğini görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmesi görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla ateş edilmesini görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir