AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye gelmek

Kahve falında hediye gelmek

Kahve falında hediye gelmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, geçim kaygısı duymayacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye gelmek gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Kahve falında hediye gelmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına inanılır.

Kahve falında hacdan hediye gelmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında icra gelmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, masraflarının azalacağına yorulur.

Kahve falında kapıya gelmek evlerin ayrılacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına yorulur.

Kahve falında yazın geldiğini görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında örümceğin üstüne geldiğini görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına tabir olunur.

Kahve falında karşı gelmek bekarsa evleneceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin geldiğini görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir