AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin geldiğini görmek

Kahve falında eşinin geldiğini görmek

Kahve falında eşinin geldiğini görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, yokluğun biteceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, o kapıyı kapatacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin geldiğini gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Kahve falında eşinin ağzından kan geldiğini görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin eve geldiğini görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski eşle bir araya gelmek fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin geldiğini görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında eşinin askerden geldiğini görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sıkıntılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin hacdan geldiğini görmek anne babanın üzüntü duyacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen eşinin geldiğini görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir