AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacdan hediye gelmek

Kahve falında hacdan hediye gelmek

Kahve falında hacdan hediye gelmek ün salacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, işlerinde başarılı olacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, büyük bir sorun oluşacağına delalettir.

Kahve falında hacdan hediye gelmek gördüyseniz:

  • Bir gece gideceğiniz bir yerde karşıt cinsten birisi tepenizi attıracak, çekinmeden haddini bildirin.

Kahve falında hacdan hediye gelmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında hacdan geldiğini görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun hacdan geldiğini görmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin hacca gidip geldiğini görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının hacdan geldiğini görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, büyük bir gelir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında hacdan gelmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin hacdan geldiğini görmek onlar için çabalayacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün hacdan geldiğini görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir