AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazın geldiğini görmek

Kahve falında yazın geldiğini görmek

Kahve falında yazın geldiğini görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi güç elde edeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yazın geldiğini gördüyseniz:

  • Belki ufak tefek fırsatlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında yazın geldiğini görmek bir araya geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına delalet eder.

Kahve falında yazın soba yakmak soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yazın kar yağması görmek sevap işlemek için uğraşacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına işarettir.

Kahve falında yazın üşümek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazın yağan kar görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yazın kar yağmasını görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında yazın mont giymek birçok iş teklifi alınacağına, Allah’a dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında yazın dolu yağdığını görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir