AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümceğin üstüne geldiğini görmek

Kahve falında örümceğin üstüne geldiğini görmek

Kahve falında örümceğin üstüne geldiğini görmek akıllı adımlar atacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, elindekileri de yitireceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında örümceğin üstüne geldiğini gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında örümceğin üstüne geldiğini görmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örümceğin üzerine geldiğini görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına inanılır.

Kahve falında üstüne kuma geldiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yılanın üstüne geldiğini görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin üstüne geldiğini görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek maddi gücünü kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstüne geldiğini görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Kahve falında deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir