AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazreti aliuyi görmek

Kahve falında hazreti aliuyi görmek

Kahve falında hazreti aliuyi görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, hastalıklarının biteceğine, giderlerin artış göstereceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, fakirleşeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hazreti aliuyi gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ilerle kaydedebileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında hazreti aliunin kabrini görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hazreti ali görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, tövbelerinin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında hazreti aliuyi görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işarettir.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında hazreti alinin resmini görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir