AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazreti alinin resmini görmek

Kahve falında hazreti alinin resmini görmek

Kahve falında hazreti alinin resmini görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, inancının zayıflayacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, haram mal yiyip içeceğine delalet eder.

Kahve falında hazreti alinin resmini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında hazreti alinin resmini görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine yorulur.

Kahve falında hazreti aliuyi görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işaret eder.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına inanılır.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hazreti ali görmek zor durumlarda kalacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında hazreti aliunin kabrini görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir