AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk yeni şeyler öğrenmenizi veya bazı işleri farklı yöntemlerle ele almanızı sağlayabilir.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında hazreti aliunin kabrini görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet eder.

Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hazreti ali görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, elin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hazreti alinin resmini görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hazreti aliuyi görmek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, güç kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir