AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek

Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek

Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında hazreti aliunin mezarını gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işarettir.

Kahve falında hazreti ali görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hazreti alinin resmini görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hazreti aliunin türbesini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kazancının da artacağına delalet eder.

Kahve falında hazreti aliunin kabrini görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, mutlu günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında hazreti aliuyi görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret eder.

Kahve falında hazreti aliunin resmini görmek karanlığın biteceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir