AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla uçurumda kalmak

Kahve falında arabayla uçurumda kalmak

Kahve falında arabayla uçurumda kalmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kötü günler yaşayacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, fedakârlıklar yapacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla uçurumda kalmak gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman yardım edeceğinden emin görünüyorsunuz.

Kahve falında arabayla uçurumda kalmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, itibarının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumda mahsur kalmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında asılı kalmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında uçurumda asılı kalmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurum kenarında araba görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla uçurumdan düştüğünü görmek işlerin günden güne açılacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumdan atlamak yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir