AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir köpeği okşamak

Kahve falında bir köpeği okşamak

Kahve falında bir köpeği okşamak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, makamının yükseleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir köpeği okşamak gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Kahve falında köpek başı okşamak eşiyle bahtiyar olacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek okşamak derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek başını okşamak stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek sevmek okşamak maneviyatını daha ön planda tutacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına rivayet eder.

Kahve falında bir köpeği okşamak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeği okşamak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin başını okşamak yerinde saymayacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kafasını okşamak dualarının gerçekleşeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir