AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayız hali görmek

Kahve falında hayız hali görmek

Kahve falında hayız hali görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayız hali gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz.

Kahve falında hayız hali görmek işlerinin hızlanacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işaret eder.

Kahve falında hayız bezi görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayızlı kadın görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında hayız olmak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hayız kanı yıkamak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayız kanı görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kendini hayızlı görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hayızlı iken namaz kılmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir